De spelen


De Nachtspelen heeft voor deze editie een rits levens- gevaarlijke spelen geselecteerd, als bezoeker zult u ongetwijfeld op zoek zijn naar nog grotere uitdagingen dan in het verleden. Ons team is afgelopen maanden op zoek geweest naar spelen die het lef en moed van de deelnemers extra benadrukken.

Met groots resultaat zijn ze uit deze strijd gekomen en bij deze kondigen we met trots ons nieuwe spelassortiment voor de zomerspelen van 2014 aan: De Russische drankroulette, de geblindoekte achterstevoren estafette, onze alom gevreesde shock therapy, het mega kussengevecht, Extreme koekhappen, Cactusknuffelen en terug van weggeweest: De Gyroscoop!

Indien het u aan lef ontbreekt hebben we ook een “Hans Klok look-a-like contest” waar u zich vreselijk kunt aanstellen. Winnaars krijgen om 03.00 uur een staande ovatie en maken zich onsterfelijk tijdens de “OFFICIAL PRIJSUITREIKING” in de Melkweg.

Gedurende gehele avond zult u in deze zaal nauwlettend in de gaten worden gehouden door een legio aan scouts uit binnen- en buitenland. Ambitie, lef en prestatie staan hoog in het vaandel. Dus laat je zelf van je beste kant zien, zet je angsten aan de kant en toon dat jij meer dan veelbelovend bent. Sterkte!


Openingsceremonie

Klokslag 24.00 uur begint de landenparade. Na een weergaloze welkomstspeech van niemand minder dan Chris Zegers wordt “het vuur” ontstoken en worden alle deelnemende landen geïntroduceerd aan het uitgelaten publiek. Na dit feestelijke spektakel  zijn de spelen officiëel geopend en begint ‘s werelds grootste verbroederingsfeest!

U heeft dan tot 7 uur ‘s ochtends de tijd om alle gevestigde wereldrecords te verbreken en uw uithoudingsvermogen op de proef te stellen.


De spelregels

Maanden lange trainingen gaan aan de Spelen vooraf  waardoor  het winnen van de wisseltrofee een uiterst serieuze aangelegenheid is. Om alles in goede banen te leiden zijn er de broodnodige spelregels waarvan wij verwachten dat u deze bij aanvang van het evenement samen met uw team grondig heeft bestudeerd.

Bij ieder spel-onderdeel houdt een scheidsrechter toezicht. Individuelen die deelnemen aan de spelen moeten bij binnenkomst een wedstrijdformulier bij de Hoofdscheidsrechter halen. De deelnemer zoekt zelf onder de andere spelers zijn tegenstanders uit en speelt alle spelonderdelen. De bij het spel behorende scheidsrechter noteert de uitslag op het wedstrijdformulier. Als alle spel onderdelen gespeeld zijn en een deelnemer heeft deze allemaal gewonnen dan moet zij/hij zijn wedstrijdformulier, met naam inleveren bij de Hoofdscheidsrechter en ontvangt een nieuw, net zolang er alleen spelers over blijven met "alles gewonnen". Deze strijden net zolang tegen elkaar tot er 3 winnaars overblijven. Dit zijn de kampioenen van de nacht!

Teams die deelnemen moeten bij binnenkomst een team-wedstrijdformulier bij de Hoofdscheidsrechter halen. Een team bestaande uit minimaal 6 personen daagt zelf andere teams uit. Slechts één man per team strijdt tegen één man uit een ander team. De teamleider (herkenbaar aan de mouwband) bepaalt wie dat wordt. Ieder teamlid speelt dus een ander spelonderdeel. Als er door een team meer dan 10 van de onderdelen gewonnen is gaat dit team door naar de volgende ronde (nieuw formulier halen bij hoofdscheidsrechter. De verliezende teams liggen er uit (knock-out systeem). Net zolang er 3 teams overblijven...
facebook

NEON PARADE

Hosts / Partners


VORIGE EVENTS